Επιστολή προς ΟΣΕΠ για Κράτηση Ελλήνων Στρατιωτικών από την Κατερίνα Παπακώστα

Μαρ 22, 2018
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Δείτε παρακάτω την Επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής

Συνέλευσης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), κ. Asag Hajiyev, απέστειλε σήμερα η Βουλευτής Β’ Αθηνών, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, ως πρώην Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΣΕΠ, κατά την περίοδο 2012-2014.

Στην επιστολή της, η Βουλευτής ζητά από τον Γενικό Γραμματέα να διαβιβάσει στην Ολομέλεια του ΟΣΕΠ το ζήτημα της κράτησης των Ελλήνων Στρατιωτικών στην Τουρκία, προκειμένου αυτό να συζητηθεί από τις δώδεκα χώρες-μέλη του ΟΣΕΠ.

Η Κατερίνα Παπακώστα δίνει έμφαση στο γεγονός, πως ο ΟΣΕΠ είναι σε θέση να συμβάλει σημαντικά στην επίλυση κρίσεων ανάμεσα στα κράτη-μέλη του, πράγμα που επιτεύχθηκε κατά την κρίση της Ουκρανίας το 2014.

 

Αγαπητέ Γενικέ Γραμματέα,

Η συνεργασία μας υπήρξε άριστη και έφερε γόνιμους καρπούς, κατά την διάρκεια της θητείας μου ως Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ). Φέραμε εις πέρας την αποστολή μας, επιτυγχάνοντας την σύγκλιση των δώδεκα χωρών τις οποίες εκπροσωπεί ο ΟΣΕΠ.

Έχετε την ευθύνη του Οργανισμού σε καιρούς δύσκολους, όπου επικρατεί η ρευστότητα, ιδίως στην περιοχή μας.

Σας παρακαλώ να διαβιβάσετε στην Ολομέλεια του ΟΣΕΠ το ζήτημα της κράτησης των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών, προκειμένου να συζητηθεί από της χώρες-μέλη του ΟΣΕΠ. Είμαι βέβαιη πως θα το πράξετε και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θεωρώ πως ο ΟΣΕΠ είναι σε θέση να συμβάλει σημαντικά στην επίλυση κρίσεων, ανάμεσα στα μέλη του, πράγμα που αποδείξαμε κατά την κρίση της Ουκρανίας το 2014.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου

πρ. Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας

της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΣΕΠ

Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %22 %580 %2018 %14:%Μαρ

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.