Ι.Κεχρής:Ψεύδεται και παραπλανεί ο κ. Δήμαρχος.

Μαρ 18, 2012
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο κ. Δήμαρχος ακολουθώντας την προσφιλή τακτική του, μην έχοντας ουσιαστικά επιχειρήματα να αντιπαραθέσει στα όσα του καταμαρτύρησα στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην επιστολή μου, παραπλανεί και υπεκφεύγει. Παραπλανεί αναφέροντας ότι το Δημοτικό Συμβούλιο υπερψήφισε την πρότασή του αποκρύπτοντας όμως ότι το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε μόνο την πρόσληψη προσωπικού για το ΚΕΠ στην Ελλησπόντου. Ούτε συζήτησε, ούτε κλήθηκε να συζητήσει και ακολούθως να ψηφίσει το θέμα, που έθεσα για το «ποια είναι η καταλληλότερη τοποθεσία για το ΚΕΠ». Υπεκφεύγει γιατί για μια ακόμη φορά αποφεύγει να αποκριθεί στα ερωτήματα μου. Τον προκαλώ. Ας δώσει επιτέλους μια πειστική απάντηση σε ένα μόνο από τα πολλά ερωτήματα που του έθεσα: Ποιόν πραγματικά εξυπηρετεί το ΚΕΠ στην Ελλησπόντου; Κατήργησε τα Δημοτικά Πολυιατρεία του Άνω Χολαργού για 12.000€, το Γυμναστήριο της Κρέσνης για 6.000 - 8.000€ και αντίθετα «σκορπά» σχεδόν 15.000€ για το ενοίκιο του ΚΕΠ στην Ελλησπόντου ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει δωρεάν το ισόγειο του πρώην Δημαρχείου του Παπάγου. Γιατί άραγε προτιμά την Ελλησπόντου από το ισόγειο του πρώην Δημαρχείου Παπάγου, που βρίσκεται στο κέντρο του Δήμου μας, κοντά στη τοπική αγορά και στη εμπορική κίνηση και εξυπηρετεί και τις δύο κοινότητες, πλεονεκτήματα που σαφώς δεν διαθέτει η Ελλησπόντου; Σε ότι αφορά το λεξιλόγιο μου, του θυμίζω ότι ήταν αυτός που αναφέρθηκε σε «ναυτίες και αναγούλες». Ήταν οι συνεργάτες του αυτοί που με απείλησαν διαμηνύοντας μου να «μην πατήσω το πόδι μου στον Παπάγο». Ισχύει λοιπόν για τον ίδιο και τα «αλαλάζοντα παπαγαλάκια» του η ρήση: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί…»
Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.