Τίγκας:Αίρω την Ψήφο μου από τη Μελέτη Ηλεκτροφωτισμού - Παραπλανήθηκα από το Δήμαρχο ΔΣ(video)

Μαρ 01, 2018
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου μας

στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21 Φεβ. 2018 έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Αίρω την ψήφο μου για τη μελέτη του ηλεκτροφωτισμού των οδών, ψήφο με την οποία την υπερψήφισα, γιατί αισθάνομαι ότι παραπλανήθηκα από την πρόταση του Δημάρχου για αυτοχρηματοδότηση, μετά και από τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει".

Τη δήλωση αυτή την έκανε γιατί παραπλανήθηκε από την πρόταση του Δημάρχου σύμφωνα με την οποία ουσιαστικά το μόνο δίλλημα ήταν αν θα δανειοδοτείτο ο Δήμος και οι Δημότες για να εκτελεσθεί το έργο ή θα έπαιρνε το έργο έστω και με ιδιαίτερα επαχθείς όρους ιδιώτης για 12 χρόνια, αλλά με δικά του κεφάλαια.

Όμως εκτός από την πρόταση που ψηφίσθηκε και ήταν η λιγότερο κακή – να αναλάβει δηλαδή το έργο ιδιώτης – υπήρξε και η πρόταση δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης, για να ερωτηθεί και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων που κάνει χρηματοδοτήσεις τέτοιων έργων.

Η απάντηση του Δημάρχου ήταν αρνητική, έστω και η κρατούσα άποψη ήταν να ακουστεί και μια δεύτερη πρόταση, αυτή για το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, που μάλιστα προσφέρει δανειοδότηση με αισθητά χαμηλότερο επιτόκιο και μιλάμε για ένα έργο 8.500.000 Ευρώ.

Κύριε Δήμαρχε,

Μπορεί η άρση της ψήφου μου να μην επηρεάζει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, έχει όμως την ΠΟΛΙΤΙΚΗ της διάσταση αφού κατόπιν των νεότερων στοιχείων που ακουστήκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν θα ήθελα να ταυτιστώ με μια απόφαση για ένα τόσο σημαντικό θέμα που πιθανόν να πάσχει ή ακόμη να αφήνει ενδεχομένως σκιές.

Καλό είναι και το αναμένουμε, να μας ενημερώσετε με πειστικά επιχειρήματα, ώστε να βεβαιωθούμε ότι η προτεινόμενη λύση είναι η πλέον Συμφέρουσα και Αποτελεσματική προς όφελος του Δήμου και των Συνδημοτών μας.

 

Δείτε παρακάτω βίντεο από το Δημοτικό συμβούλιο και την ανακοίνωση του κυρίου Τίγκα.

 

 

Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %01 %831 %2018 %20:%Μαρ

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.