Κώστας Τίγκας: Απαξιώσατε τον δρόμο βουνού. Το καταφέρατε και αυτό κ. Δημαρχε!

Φεβ 23, 2018
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΔΟΠΑΠ, οι συμμετοχές φέτος

στον 19o Δρόμο Βουνού έφθασαν μόλις τους 306 αθλητές. Όταν ο 1ος Δρόμος Βουνού είχε σχεδόν 500 συμμετοχές και στην πορεία οι συμμετοχές είχαν φθάσει έως και τις 700.

Η πτωτική πορεία και η πλήρης απαξίωση ενός θεσμού μοναδικού για την πόλη μας, στο είδος του, με πανελλήνια και διεθνή εμβέλεια, οφείλεται κυρίως στο τέλος συμμετοχής των 8 ευρώ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ κ. Δήμαρχε.

Με το υπ΄ αριθμόν 54/7-11-2016 Δελτίο Τύπου της παράταξής μας και με αφορμή το τέλος στο Δρόμο Πόλης, σας είχαμε επισημάνει το πρόβλημα και είχαμε ζητήσει να αναθεωρήσετε την απόφασή σας. Δυστυχώς δικαιωθήκαμε. Και δικαιωθήκαμε πικρά. Πάρα πολλοί συμπολίτες μας, κυρίως νέοι, μας ενημέρωσαν ότι δεν κατάφεραν φέτος να τρέξουν στον Υμηττό λόγω του κόστους συμμετοχής που επιβάλατε.

Μετατρέψατε τη χαρά του αθλητισμού σε χαράτσι κ. Δήμαρχε.

Με την πολιτική σας, όχι μόνον δεν στηρίζετε τον μαζικό αθλητισμό, όπως έχετε υποχρέωση, αλλά ούτε καν είστε συνεπής με όσα λέτε στο προεκλογικό σας πρόγραμμα ( σελ.20, Ενισχύουμε και προβάλλουμε τον αγώνα " Δρόμο Βουνού ").

Είναι μεγάλο ΛΑΘΟΣ να πιστεύετε ότι οι φωτογραφίες σας, κατά την απονομή των μεταλλίων, μπορούν να θεωρηθούν προβολή και ενίσχυση του αγώνα, όπως είχατε δεσμευθεί προεκλογικά. Είναι ακόμη πολύ κρίμα που με τη στάση σας καταφέρατε μια δράση που ήταν πολύ σωστά οργανωμένη, να την υποβαθμίσετε.

ΕΡΩΤΗΣΗ. Πόσο βοηθάει οικονομικά, σε εποχή ανεργίας και κρίσης, τον πλούσιο Δήμο μας η είσπραξη του ποσού των 2.448 ευρώ( 306χ8Ε ); Τα έξοδα διοργάνωσης δεν μπορούσε να τα καλύψει ο Δήμος; Είναι τόσο δύσκολο να αντλήσετε χρήματα από ευρωπαϊκά προγράμματα, από την ΓΓΑ ή από την Περιφέρεια για την ενίσχυση δράσεων μαζικού αθλητισμού, ή ακόμη από τα 9.500.000Ε που είναι τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου;

Δέσμευσή μας:

Θα ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ άμεσα κάθε κόστος συμμετοχής σε ανάλογες αθλητικές δραστηριότητες. Θα τις ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ επί της ουσίας και όχι υποκριτικά με φωτογραφήσεις και ψεύτικες υποσχέσεις. Στόχος μας η ανάπτυξη του κοινωνικού αθλητισμού και η μαζική άθληση και άσκηση όλου του πληθυσμού και όλων των ηλικιών.

Έχουμε ήδη εκπονήσει πρόγραμμα καινοτόμων αθλητικών δράσεων και ανάπτυξης υποδομών, με στόχο να

αποκτήσει ο Δήμος μας προστιθέμενη αξία χωρίς να επιβαρύνονται οι συμπολίτες μας.

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.