Εορτασμός Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων -Δείτε το εορταστικό πρόγραμμα

Δεκ 28, 2017
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς

και των Θεοφανίων στην πόλη μας!

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018 & ώρα 10:15

Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, παρουσία Δημάρχου, Δημοτικού Συμβουλίου, Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού και των αρχών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου, παρουσία του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου.

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 & ώρα 09:30

Μεγάλος Αγιασμός των υδάτων στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου και τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στη λίμνη του Μεγάλου Πάρκου Παπάγου, παρουσία Δημάρχου, Δημοτικού Συμβουλίου, Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου και των αρχών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Μεγάλος Αγιασμός των υδάτων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, παρουσία του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού.

ΤΕΛΕΤΑΡΧΕΣ: ✓ Στη δοξολογία της 1ης του έτους, εντός του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης η Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, κα Ιωάννα Παπαγιάννη και στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης η Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, κα Άννυ Καζάκου.

✓ Στην εορτή των Θεοφανείων εντός του Ιερού Ναού Αγίας Σκέπης και κατά την πομπή και στο χώρο καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, κα Μαρία Δημάκου και στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης η Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, κα Ιωάννα Παπαγιάννη.

Ο εορτασμός της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων θα γίνει και στους υπόλοιπους Ιερούς Ναούς του Δήμου, ανάλογες ώρες. Ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.