Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ - Πενθήμερο Γνωριμίας και Φιλίας

Δεκ 05, 2017
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Δείτε παρακάτω την ευχαριστήρια επιστολή του κυρίου Τίγκα

!προς τα μέσα για την Παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ και τις ημέρες γνωριμίας και φιλίας

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων Γνωριμίας και Φιλίας που για Πρώτη φορά λαμβάνουν χώρα στο Σύνδεσμο και θα διαρκέσουν πέντε ημέρες (3-7 Δεκ.), στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας των ΑμεΑ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκ. 2017 μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Δικαιώματα και Προστασία των ΑμεΑ».

Το πάνελ αποτελούσαν καταξιωμένοι επιστήμονες που έδωσαν μοναδικό χρώμα στην εκδήλωση. Ήταν κοντά μας:

Η κ. Κριάρη – Κατράνη Ισμήνη : Πρύτανης Παντείου Πανεπιστημίου που παρουσίασε τα «Δικαιώματα και την Προστασία των ΑμεΑ».

Ο κ. Παπαγεωργίου Χαράλαμπος : Καθηγητής Ψυχιατρικής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Θέμα «Η φιλαλληλία ως αίτημα ζωής. Νευροβιολογικές ενδείξεις».

Η κ. Μακρή Τένια : Ψυχολόγος – Σύμβουλος Οικογένειας που προσέγγισε με το δικό της μοναδικό τρόπο την Υποστήριξη Οικογένειας ΑμεΑ.

Ο Αρχιμανδρίτης π. Νικόδημος Φαρμάκης : Γραμματέας Συνοδικής Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Βαθύς γνώστης ο ίδιος των θεμάτων ΑμεΑ, ανέπτυξε τον πολύ σημαντικό ρόλο της Εκκλησίας.

Οι παριστάμενοι γονείς, κηδεμόνες και λοιποί προσκεκλημένοι που γέμισαν τη μεγάλη αίθουσα του Συνδέσμου, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από όσα επιστημονικά τεκμηριωμένα και ενδιαφέροντα άκουσαν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους παραβρέθηκαν. Ακόμη να ευχαριστήσω τον πρώην Δήμαρχο Ανδραβίδας κ. Παπανδρέου Γιάννη, τους πρώην Δημοτικούς Συμβούλους κκ. Ρίζο Λουκά και Γκλεζάκο Θεόδωρο, τον Πρόεδρο των Παπαγιωτών και Φίλων κ. Ηλιάδη Στάμο και τους εκπροσώπους άλλων συλλόγων της πόλης μας και τα στελέχη άλλων ομοειδών δομών.

 

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον δημοσιογράφο κ. Μάκη Βραχιολίδη που βρήκε το χρόνο και βρέθηκε κοντά μας σε αυτή τη λαμπρή ημερίδα. Τον ευχαριστώ πολύ και πάλι.

 

 

 

Ο Πρόεδρος

Κων/νος - Πολυχρόνης Τίγκας

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.