Το Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη! Γράφει ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος.

Δεκ 01, 2017
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(12 ψήφοι)
Ήταν Δεκέμβριος του 1944 λίγες ημέρες μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας

από την Φασιστική Ναζιστική Μπότα της Χιτλερικής Γερμανίας . Ο χειμώνας βαρύς και ατελείωτος θύμιζε σε όλους την τραγωδία που υπέστη ο Ελληνικός Λαός στα χρόνια της Κατοχής . Μαύρα σύννεφα είχαν σκεπάσει τον Αττικό Ουρανό και προμήνυαν την θύελλα που επρόκειτο να ξεσπάσει γύρω από τον Ιερό Βράχο της Παλλάδος Αθηνάς   στην Ακρόπολη των Αθηνών . 

 

Μια Καταιγίδα που βύθισε την Ελλάδα σε Σκοτάδια σαν και αυτά της Κολάσεως , όπου οι φωτιές , το αίμα και οι κραυγές των αθώων Συγκλόνισαν τα Ουράνια . Αμέτρητες συμμορίες Κομιτατζήδων , Βουλγάρων , Γερμανών λιποτακτών και άλλων αποβρασμάτων λεηλατούσαν και έκαιγαν την Αθήνα στο όνομα της πιο Απάνθρωπης και διεστραμμένης ιδεολογίας που γνώρισε η ανθρωπότητα τον κομμουνισμό .

                                         ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ 

Δεκάδες χιλιάδες ξενόφερτοι κομμουνιστές είχουν βάλει στόχο να γκρεμίσουν τα Λευκά Μάρμαρα του Παρθενώνα και να σφάξουν μυριάδες χιλιάδες Έλληνες που είχαν  μέσα τους βαθιά ριζωμένη την Ελληνορθόδοξη Πίστη και Παράδοση  . Σε εκείνους τους Χαλεπούς Καιρούς τα ΚΤΗΝΗ του ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ εξοντώνουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που πίστευαν   στα Ιερά και Όσια  του Γένους των Ελλήνων .  Σκοτάδι , Πόνος , Αίμα , Άγριοι Διωγμοί , Δολοφονίες μικρών παιδιών και γυναικών από αγέλες Λύκων και ορδές βαρβάρων βυθίζουν την Ελλάδα στο Χάος και την καταστροφή . Οι κραυγές των Λύκων ακούγονταν παντού .........

  Μαύρα Κοράκια  απάτριδες κομμουνιστές , ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΟΧΘΡΟΙ , κάθε Πανανθρώπινης Αξίας του Ελληνισμού , διαδίδουν σε όλη την επικράτεια με ασύστολα ψέματα ότι το Γένος των Ελλήνων είναι ανύπαρκτο , Τα Ιερά και Όσια της Φυλής Ξεχασμένα και ότι οι Νεκροί μας χάθηκαν στο Βάραθρο της Αβύσσου .

Πόσο Γελασμένοι θα βγουν  οι ριψάσπιδες ...............

                         ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΧΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .

......... Εκεί κοντά στην Ακρόπολη των Αθηνών  , εκεί που τα Ιερά Μνημεία των Ελλήνων στέκουν αγέρωχα και μέσα στο πέρασμα του Χρόνου / Κοσμοκράτορα δείχνουν σε όλους το Μεγαλείο και την Δόξα της Ελληνικής Φυλής , εκεί ...........υπάρχει ακόμη Η ΙΕΡΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ  . Χιλιάδες χρόνια τώρα , στο ίδιο σημείο , η Φρουρά αυτή  έδωσε τα ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ  για την Ελευθερία της Πατρίδος 

Τον Δεκέμβριο του 1944  Η ΙΕΡΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ μέσα από ένα Πανάρχαιο και Ιερό Δεσμό χιλιάδων χρόνων αντιστάθηκε στην μπολσεβίκικη  Κτηνωδία . Θεοί Θνητοί και Αθάνατοι ορκίστηκαν την πιο Μεγάλη και Ιερή Ιδέα της Φυλής μας . ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .

Σε εκείνη την Ξεχασμένη Γη και ποτισμένη με ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ υπάρχει ένα Κάστρο απόρθητο που κάποτε κυμάτιζαν στις κορφές περήφανα Γαλανόλευκες Σημαίες μαζί με Σταυραετούς και Δικέφαλους Αετούς .

Σε εκείνο το σημείο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΝΝΗ αντιστάθηκε μέχρι εσχάτων απέναντι σε έναν ύπουλο εχθρό ,  που όμοιος του δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ  . άρτια εξοπλισμένο από ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ  και είχε στόχο την ΕΞΟΝΤΩΣΗ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ . 

 

                                       ΘΕΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ .

Μαζί με 500 περίπου  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ και Διοικητή τον Συνταγματάρχη Σαμουήλ  έδωσαν την Ψυχή τους σε ένα Τιτάνιο Αγώνα  για να μην περάσουν οι φονιάδες του ΚΚΕ που ήθελαν να κάψουν την Πατρίδα μας και να την μετατρέψουν σε Νεκροταφείο αθώων ψυχών . 

Οι Ηρωικοί Χωροφύλακες , απόγονοι Μαραθωνομάχων , με τις ξιφολόγχες στα χέρια και τα Λάβαρα του Γένους να κυματίζουν περήφανα τραγούδησαν έναν Παιάνα και η Πολεμική τους Κραυγή ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ / ΕΥΟΙ ΑΥΑΝ ακούστηκε σαν χίλιοι Κεραυνοί . Εκείνη την ώρα οι Ουράνιοι Κύκλοι , τα Άστρα και οι Θρύλοι του Ουρανού μπόλιασαν την σκέψη τους με μια Ιερή Μυσταγωγία , Πολέμησαν και Έπεσαν σαν Έλληνες για την Τιμή και την Δόξα της Ελλάδος .

ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ  . 

ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ .

Και Μην Ξεχάσει Κανείς  Όσα Χρόνια Και Να Περάσουν .........

Οι Νεκροί δεν Κείτουνται στο Χώμα . Έγιναν Πουλιά , Αγέρας βγαίνουν στον Ήλιο , σμιλεύουν στον Κόσμο και πετάνε ψηλά να αγγίξουν το φως της Ελληνικής Γης . Κάθεσαι στον ίσκιο τους , ακούς το τραγούδι τους στον άνεμο και αναπνέεις τα χνώτα τους . Έγιναν Ιδέες και Πάθη , ορίζουν την σκέψη σου και βλέπουν  μέσα από την Ψυχή και την Καρδιά σου . Περπατούν μέσα από τα μονοπάτια των Ελλήνων σε μια ατελείωτη πορεία , την ορατή και την αόρατη και μια στιγμή κάτω από τον Γαλάζιο Ουρανό της Ελλάδος φωτίζεται ένα από τα πρόσωπα τους . Και ευθύς σβήνει κι ανάβει άλλο . Η Ράτσα σου , το Τωρινό , το Μελλούμενο , το Μεγαλείο της Ελληνικής Φυλής .

ΟΥΡΑΝΙΕ ΒΑΣΙΛΕΑ ανάπαυσε τις Ψυχές των Ελλήνων ΜΑΧΗΤΏΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ και όσων έπεσαν σε  Χαλεπούς Καιρούς τότε που το Σκοτάδι και ο Όλεθρος στοίχειωναν τον τόπο μας .

ΟΥΡΑΝΙΕ ΒΑΣΙΛΕΑ ......... Τα Μεν Έσθλα Και Ευχομένης Και Ανεύκτοις Αμμί Δίδου  . Τα Δε Δεινά Και Ευχομένης Απαλέξειν .

                       ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ                                                        ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ    ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ .

                      ΜΕ  ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΟΥ .

                             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΚΑΔΑΣ

                                 ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ .

Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %AM, %02 %396 %2017 %10:%Δεκ

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.