Τίγκας:Μάνδρα & Πέραμος,φοβερές Καταστροφές "Τί κάνουμε για το Δήμο μας"

Νοε 17, 2017
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Δείτε παρακάτω την νέα επιστολή που έστειλε ο κύριος Κώστας Πολυχρόνης Τίγκας

που έχει ως θέμα την ανησυχία του για το Δήμος μας και τις ενέργειες της Δημοτικής αρχής, με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα στην Δυτική Αττική.

Επείγουσα Επιστολή στο Δήμαρχο

Όπως είναι γνωστό με τις νεροποντές και το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών επλήγησαν με πολύ δυσμενείς συνέπειες οι περιοχές της Δυτικής Αττικής και ειδικότερα η Μάνδρα και η Ν. Πέραμος.

Η τραγική συνέπεια του απολογισμού της καταστροφής είναι:

α. Δέκα έξι νεκροί.

β. Τέσσερις αγνοούμενοι.

γ. Άγνωστος αριθμός – πάντως πολύ μεγάλος – κατεστραμμένων σπιτιών.

δ. Άγνωστος αριθμός κατεστραμμένων καταστημάτων.

ε. Άγνωστος αριθμός κατεστραμμένων επαγγελματικών και ιδιωτικών αυτοκινήτων.

στ. Οκτακόσια χιλιόμετρα μπαζωμένα ρέματα.

Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν ευθύνες, τεράστιες ευθύνες που θα πρέπει από την δικαιοσύνη να αποδοθούν, γιατί αν δεν γίνει κάτι τέτοιο και οι υπεύθυνοι δεν τιμωρηθούν θα θρηνήσουμε στο μέλλον και πάλι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΜΕΤΕΟ στις 16 Νοε. 2017 στην περιοχή του Παπάγου σημειώθηκε ύψος βροχοπτώσεων 80mm που είναι το μεγαλύτερο, είναι ρεκόρ στην Αττική.

Κύριε Δήμαρχε,

για να μη βρεθεί ο Δήμος μας ανοχύρωτος σε κάποια μελλοντική θεομηνία και έχουμε ενδεχομένως καταστροφές και απευχόμεθα θύματα θα πρέπει ΑΜΕΣΑ–ΧΘΕΣ να δώσετε εντολή να γίνει μελέτη «Αντιπλημμυρικής Προστασίας» από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας γιατί μην ξεχνάτε ότι ο Υμηττός έχει ρήσεις, κατωφέρειες έντονες, νεροφαγώματα και ρέματα και συνεπώς δεν είμαστε στο «απυρόβλητο».

Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της Παράταξης και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης παρακολουθούν στενά το ζήτημα και αναμένουμε την άμεση εκδήλωση των ενεργειών σας για τη σύνταξη της απαραίτητης μελέτης.

 

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.