Στη δημοσιότητα ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ TOY ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΔΣ(video)

Νοε 15, 2017
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Την 1η Νοεμβρίου 2017, σε Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,

υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για το έτος 2018.

Ο νέος προϋπολογισμός είναι ρεαλιστικός, ισοσκελισμένος και με θετική γνωμοδότηση, χωρίς καμία απολύτως παρατήρηση, από το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας.

Είναι ένας προϋπολογισμός που εκφράζει την πολιτική του Δημάρχου και της διοίκησής του, με γνώμονα τον πολίτη και την εξυπηρέτησή του μέσα σε έναν σύγχρονο δημοκρατικό Δήμο, με σεβασμό στην προάσπιση των δημοσίων αγαθών.

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους και μέσα στο πλαίσιο που ορίζει η νομοθεσία και υπολογίζοντας σοβαρά την μακράς διάρκειας οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα και την κοινωνία μας, δώσαμε έμφαση στους τομείς της κοινωνικής πρόνοιας, των τεχνικών έργων, την ενίσχυση παγίων, την καθημερινότητα, την ανανέωση των οχημάτων του Δήμου, την ενίσχυση του πολιτισμού, της παιδείας, την ανάπτυξη των εσόδων, τη μείωση των λειτουργικών δαπανών όπου είναι εφικτό και τις επενδύσεις.

Ο νέος ισοσκελισμένος προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 36.422.161,19 ευρώ.

Για τρίτη χρονιά φέτος φορολογούμαστε και πληρώνουμε φόρους ύψους 462.000,00 ευρώ, όπως και 757.000,00 ευρώ για εξυπηρέτηση δανείων προηγούμενων ετών.

Στόχος μας, πέρα από την κάλυψη των αναγκών των πολιτών μας, είναι και ο σεβασμός και η διασφάλιση, μέσω της χρηστής και ορθολογικής διαχείρισης και του τελευταίου ευρώ που μας εμπιστεύτηκαν.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή ευχαριστούν και συγχαίρουν την οικονομική υπηρεσία για την υπεύθυνη και έγκαιρη κατάρτιση του προϋπολογισμού 2018.

 

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Άννα Μαρία Τσικρικώνη

 

Δείτε παρακάτω βίντεο από την ανακοίνωση της Αντιδημαρχου 

 

 

Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %15 %843 %2017 %21:%Νοε

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.