Ένα πρωτότυπο εργαστήρι θα στηθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στο Jerry's καφέ
Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε χθες με σχετικό άρθρο, θετικό κρούσμα covid-19
Νέο κρoύσμα covid-19 εμφανίστηκε στην περιοχή του Χολαργού.
Οι έφηβοι της Ολυμπιάδας Παπάγου νίκησαν εκτός έδρας τον ΑΟΚ Σπατών.
Μην αφήσεις την οστεοπόρωση να επηρεάσει τη ζωή σου!
Τα νέα τμήματα εκμάθησης Photoshop ξεκινάνε! Εάν θέλετε να μάθετε τη σωστή επεξεργασία
Δημιουργία Τμήματος Μπάσκετ για παιδιά που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού Ο Holargos BC στα πλαίσια της Κοινωνικής Ευθύνης και ευαισθητοποίησης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη σύσταση τμήματος Μπάσκετ, για παιδιά που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού.  Το νέο αυτό εγχείρημα αποτελεί την υλοποίηση μιας ιδέας, που υπήρχε εδώ και πολύ καιρό και ως κύριο στόχο έχει την πρόσβαση όλο και περισσότερων παιδιών στον αθλητισμό. Το νέο τμήμα ονομάζεται CHAMPS, γιατί πιστεύουμε ότι αυτά τα παιδιά είναι πρωταθλητές της ζωής και το ‘moto’ της ομάδας μας είναι «Αθλητισμός για Όλους». Οι προπονήσεις θα γίνονται υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη έμπειρων και καταξιωμένων ειδικών του χώρου της Φυσικής και Ειδικής Αγωγής.  
Δείτε παρακάτω το πλήρες πρόγραμμα της Φανερωμένης Χολαργου
Νέα αισθητική διακόσμηση για το κουκουνάρι του Χολαργού. Υπέροχες φωτογραφίες από τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας, Παπάγου Χολαργου, κοσμούν τον εσωτερικό χώρο του καταστήματος. Συγχαρητήρια στους μαθητές και στους δασκάλους της φωτογραφικής ομάδας για το πανέμορφο αυτό αποτέλεσμα.
Σελίδα 1 από 847

Σχόλια αναγνωστών


Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.