Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 06/10/2011

Κατηγορία Events
04 Οκτωβρίου 2011
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55) για να συζητήσουμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:   Έγκριση ισολογισμού του τέως Δήμου Παπάγου έτους 2010. Έγκριση απολογισμού του τέως Δήμου Παπάγου έτους 2010. Ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55) για να συζητήσουμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:   Έγκριση σχεδίου στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου Παπάγου – Χολαργού στο πλαίσιο της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2011 – 2014. (Ά φάση) Αποδοχή παραίτησης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, κ. Χαράλαμπου Σκούρτη. Έγκριση της υπ’ αριθ. 162/19-09-2011 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, που αφορά στον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού και κατάστασης εσόδων – εξόδων του Δήμου, β’ τριμήνου 2011. Κατανομή ποσού 140.481,00 € από ΣΑΤΑ. (α΄ δόση 2011) Κατανομή και απόδοση λειτουργικών δαπανών για τα σχολεία Α’ βάθμιας και Β’  βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου. Αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου Σχολικής Επιτροπής Β’ βάθμιας εκπαίδευσης. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας στον ανάδοχο του έργου: «Ανάπλαση οδού Φανερωμένης (από πλατεία Φανερωμένης έως οδό Κεφαλληνίας)». Καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης των έργων που είναι γραμμένα στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, έτους 2011. Αναμόρφωση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, έτους 2011, με ένταξη σε αυτό, των έργων: «Σημειακές παρεμβάσεις πλακοστρώσεων» και «Συντήρηση κοινόχρηστων χώρων και τρόπος εκτέλεσης». Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη περιοχή Αγίας Σκέπης Παπάγου λόγω μετατροπής τμήματος της οδού Κύπρου σε οδό ήπιας κυκλοφορίας. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της υπ’ αριθ. 27902/16-09-2011 αίτησης της εταιρείας «Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΙΚ. ΡΩΙΜΠΑ Ο.Ε» περί μείωσης των μισθωμάτων και αποζημιώσεων για τις υπηρεσίες που παρέχει. Οικονομική ενίσχυση Συλλόγου Κρητών Παπάγου – Χολαργού. Έγκριση αποφάσεων Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών. Έγκριση κοπής δέντρων.    

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.