Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 19/09/2011 και ώρα 18:00

Κατηγορία Events
17 Σεπτεμβρίου 2011
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Καλείστε να παρευρεθείτε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στις Δευτέρα ημέρα 19/09/2011 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55) για να συζητήσουμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:   Συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Αρχείο – Μουσείο παλαιών χαρτών και χαρακτικών Αττικής » και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου Αντικατάσταση μελών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αναγκαστική απαλλοτρίωση οικοπέδου θεσμοθετημένου για Δημοτικό Παιδικό Σταθμό στο Ο.Τ 516 και επί της οδού Ασπασίας 56 της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού Έγκριση της μελέτης ΚΕΝΑΚ για το κτίριο Δημοτικού Βρεφονηπιακού και Παιδικού σταθμού της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου (οδός Βερσή και Αλευρά) Τροποποίηση της υπ.αρ.12/17-01-2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (Καθιέρωση ωραρίου εργασίας υπηρεσιών  του Δήμου) Διαγραφή ποσού από Βεβαιωτικούς Καταλόγους της Οικονομικής Υπηρεσίας Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων Ρύθμιση οφειλών και προστίμων προς τον Δήμο 4η Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2011 Λήψη απόφασης για επιχορήγηση ποσού  250.000,00€ στο Ν.Π.Δ.Δ ΔΟΚΜΕΠΑ Λήψη απόφασης για επιχορήγηση ποσού  150.000,00€ στο Ν.Π.Δ.Δ Δ.Ο.Π.Α.Π Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων για την σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου για τις υπηρεσίες του Δήμου και των Νομικών Προσώπων αυτού Κατάθεση πρότασης στο πλαίσιο της πρόσκλησης του 2ου Άξονα προτεραιότητας του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδος 2007-2013» Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. (ταυτοποιητικού) του έργου "Ανακατασκευή, ανάπλαση και ηλεκτροφωτισμός του Ν.Δ. τμήματος πλατείας Αγίου Γεωργίου". Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου "Ανάπλαση και διαμόρφωση πράσινων χώρων Δήμου Παπάγου και ανάπτυξη πράσινης κινητικότητας". Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. (ταυτοποιητικού) του έργου "Συντήρηση και ανακατασκευή πεζοδρομίων (Θησέας)".  

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.