Καλείστε να παρευρεθείτε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Κατηγορία Events
16 Ιουλίου 2011
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
στις 21/07/2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55) για να συζητήσουμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:   Έγκριση ισολογισμού του τέως Δήμου Χολαργού χρήσης 2009.  Έγκριση των Κανονισμών Λειτουργίας των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Παπάγου και Χολαργού. Έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας & Προσχολικής Αγωγής. Εξέταση ένστασης κατοίκων των οδών Ουρανίας, Βεντούρη, Ευτέρπης και Κρήτης κατά της υπ’αριθμ. 161/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για καθορισμό των θέσεων λαϊκής αγοράς στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού. Λήψη απόφασης για αλλαγή διατομής οδοστρώματος στην οδό Εθνικής Αντίστασης, μεταξύ των οδών 17ης Νοεμβρίου και Αριστείδου. Λήψη απόφασης για τον τρόπο εκτέλεσης έργων του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2011. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έργων Τεχνικού Προγράμματος 2011. Τροποποίηση και αναμόρφωση του Τεχνικού Προγράμματος 2011 με την ένταξη σε αυτό του έργου «Λειτουργική βελτίωση των αιθουσών ‘Μελίνα Μερκούρη’ και ‘Μίκης Θεοδωράκης’» δαπάνης € 10.270,00 πλέον ΦΠΑ 23%. 3η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου 2011. Έγκριση μελέτης δικτύου ομβρίων στους δρόμους Δοϊράνης – Καραολή & Δημητρίου – Κω – Λέρου κ.λ.π. Έγκριση Στρατηγικού Σχεδιασμού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Έγκριση & εφαρμογή εγχειριδίου διαδικασιών Διαχειριστικής Επάρκειας Ενοποιημένου Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων του προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις υπηρεσίες του Δήμου και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου αυτού. Πρόσληψη πέντε (5) ατόμων με σύμβαση δύο (2) μηνών για την κάλυψη αναγκών του ΚΕΠ. Έγκριση έκδοσης Κάρτας του Δημότη και διάθεσης σχετικής πίστωσης. Έγκριση εφ’άπαξ αποζημίωσης υπαλλήλων, εκ των εισπράξεων εσόδων που προήλθαν από τα παράβολα ανανέωσης αδειών παραμονής ατόμων τρίτων χωρών, για το έτος 2010 (πρώην Δήμου Παπάγου και πρώην Δήμου Χολαργού). Έγκριση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων (ΛΑΕΚ 0,45%) ΕΤΟΥΣ 2011 του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Απασχόλησης μέσω του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στο πρόγραμμα LIFE+ με συντονιστή, δικαιούχο το Ε.Μ.Π. Έγκριση κοπής δέντρων.

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.