«ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΩΠΟ»

Κατηγορία Κουλτούρα
01 Οκτωβρίου 2015
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Ανάγνωση και θεατρική απόδοση των πιο αγαπημένων μύθων

του Αισώπου με διαδραστικό παιχνίδι και οθόνη προβολής

Με την ηθοποιό Μαρία Δρακοπούλου

Την παράσταση συνοδεύει οπτικοακουστικό υλικό από μεγάλη οθόνη προβολής

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Ο διαχρονικός δάσκαλος και παραμυθάς Αίσωπος, ιδιαίτερα αγαπητός στα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, τα διασκεδάζει και τα διδάσκει μέσα από μία επιλογή από τους γνωστότερους μύθους του. Με αφηγηματικό και παραστατικό τρόπο τα παιδιά μαθαίνουν ν’ αποδοκιμάζουν το κακό στις πιο αντιπροσωπευτικές μορφές του: της απάτης, της αυθαιρεσίας, της προδοσίας, της ματαιοδοξίας, της αλαζονείας, της ψευδολογίας, της πλεονεξίας, της πονηριάς, σχολιάζοντας το επιμύθιο της κάθε ιστορίας. Το θεατρικό παιχνίδι, η υπέροχη μουσική και η μεγάλη οθόνη με προβολές φωτογραφιών cartoon που συνοδεύουν την κάθε αφήγηση απογειώνουν την παράσταση κάνοντάς την πολύ εντυπωσιακή και διασκεδαστική. Πρωταγωνιστές ως επί το πλείστον τα ζώα (η αλεπού, ο κόκορας, ο σκύλος, ο λαγός κ.α.) που μιλούν κι ενεργούν σαν άνθρωποι σε ιστορίες παρμένες από την καθημερινή ζωή και τη φύση, μέσα από τα παθήματα και τις περιπέτειές τους παραδειγματίζουν μικρούς και μεγάλους.

 

Κατάλληλο για παιδιά από 2 έως 8 χρονών.

Διάρκεια: 70’

 

Παραστάσεις: Από 24 Oκτωβρίου 2015 μέχρι 30 Ιανουαρίου 2016.

Κάθε Σάββατο 16.00' μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ το άτομο.

Ειδική τιμή για ανέργους – πολυτέκνους: 4 ευρώ.

Τιμή ομαδικού εισιτηρίου (για group άνω των 20 ατόμων): 4 ευρώ/άτομο.

 

ΘΕΑΤΡΟ ΘΥΜΕΛΗ : Μοσχονησίων 32, Πλ. Αμερικής Τ.210 8657677* www.thymelitheater.com

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.