Νέα ραδιοφωνική εκπομπή με θέμα το Θέατρο!

Κατηγορία Κουλτούρα
27 Σεπτεμβρίου 2015
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ο Γιώργος Κάλτσας ξεκίνησε μια νέα εκπομπή

με θέματα μόνο από το Θέατρο και το όνομα της εκπομπής είναι «GR ΘΕΑΤΡΟ» . Η εκπομπή είναι δίωρη, ζωντανή και μπορείτε να την ακούσετε στο ΑΡΤ fm στους 90,6 κάθε Σάββατο 18:00-20:00. Στην εκπομπές υπάρχουν διάφορες ενότητες όπως παρουσίαση παραστάσεων, ηθοποιών, διάθεση προσκλήσεων, τηλεφωνικές συνεντεύξεις και συνεντεύξεις καλεσμένων. Επίσης θα υπάρχει μια ενότητα με την ονομασία «Art project» στην οποία θα μπορεί οποιαδήποτε ομάδα πολιτών που θέλει βοήθεια σε ένα project να το παρουσιάσει στην εκπομπή και να ζητήσει από τους ακροατές τη βοήθειά τους. Μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα και τις προτάσεις στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η ίδια εκπομπή αλλά με θέμα όλες τις τέχνες θα γίνεται κάθε Κυριακή 17:00-19:00 στον http://www.radioalchemy.net/ . Ο τίτλος αυτής της εκπομπής είναι «Versus». Μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα και τις προτάσεις στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Ο Γιώργος Κάλτσας γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει παρακολουθήσει εργαστήρια και σεμινάρια υποκριτικής, χορού και τραγουδιού. Σπούδασε τεχνικός υπολογιστών και δημόσιες σχέσεις. Δημιούργησε το ηθοποιός forum, το θεατρο.gr, το radio on air, το 92 Art και το γραφείο casting «Just be casting and more». Έχει κάνει θεατρικές παραγωγές όπως: Dreamville, Ισμήνη & Καλυψώ, Game Over, Καληνύχτα, Οι 5Χ4 αυτοσχεδιάζουν κ.α. Ετοιμάζει τρεις νέες παραγωγές εκ των οποίων οι δύο είναι το «Ορφέας & Ορέστης» και «Το χάδι της ΜηΤέρας».

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.