Σεμινάριο Θεατρικού αυτοσχεδιασμού από την Αννέτα Παπαθανασίου

Κατηγορία Κουλτούρα
06 Φεβρουαρίου 2015
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Η ηθοποιός και σκηνοθέτης Αννέτα Παπαθανασίου

ξεκινάει ένα νέο εντατικό σεμινάριο, «Θεατρικός Αυτοσχεδιασμός και η δημιουργία παράστασης», στο θέατρο Eliart (Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός - Στάση μετρό Κεραμεικός).

Ένα σεμινάριο για νέους ηθοποιούς, σπουδαστές θεάτρου, ερασιτέχνες ηθοποιούς. Θα διευρύνουμε τα όρια της έκφρασης και της φαντασίας. Θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με την σωματική, την συναισθηματική έκφραση και την έκφραση του λόγου. Θα χρησιμοποιήσουμε μεθόδους αυτοσχεδιασμού για την δημιουργία και ανάπτυξη χαρακτήρων, ενώ ενσωματώνοντας δοσμένες συνθήκες θα δημιουργήσουμε σκηνές διαλόγου, με την προοπτική δημιουργίας μια παράστασης. Μέλημά μας η ανάπτυξη της σκηνικής έκφρασης των συμμετεχόντων.

Από τις 7 Φεβρουαρίου έως 7 Μαρτίου στο θέατρο Eliart για 4 Σάββατα από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 4:00 μ.μ. θα αυτοσχεδιάζουμε με την προοπτική δημιουργίας μιας παράστασης που θα ανέβει στο θέατρο Eliart.

H συμμετοχή στην παράσταση είναι προαιρετική.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης Αννέτα Παπαθανασίου, γνωστή και πρωτοπόρος στην έρευνα για το Θεατρικό παιχνίδι και τους Αυτοσχεδιασμούς έχοντας εκδώσει δύο βιβλία πάνω σε αυτό το θέμα («Φώτα Παρακαλώ» – «Θεατροπαιχνίδια») και διδάσκοντας χρόνια στο θέατρο των Αλλαγών και στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος ξεκινάει στις 7 Φεβρουαρίου ένα εντατικό σεμινάριο με θέμα τον Θεατρικό Αυτοσχεδιασμό και την δημιουργία παράστασης στο θέατρο Eliart.

Εγγραφές στα τηλέφωνα : 210 3477677, ώρες 18:00 – 21:00 (εκτός Πέμπτης) και 6972819595 πρωινές ώρες.

Κόστος σεμιναρίου: 60 Ευρώ

Θέατρο Eliart, Κωνσταντινουπόλεως 127

 

Θέατρο Eliart

Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός- Στάση μετρό Κεραμεικός

Σάββατα 7, 21, 28 Φεβρουαρίου και 7 Μαρτίου 2015

ώρα 11:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.