Ανακοίνωση του συνδέσμου εφ. Αξιωματικών Α. Αττικής

Κατηγορία Κουλτούρα
06 Μαρτίου 2014
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ / ΣΑΒΒΑΤΟ 22-3-2014

Το Σάββατο 22-3-2014 θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή του Συνδέσμου μας στην Εύβοια ( Ψαχνά, Αγ. Ιωάννης Ρώσσος, Πολιτικά κλπ )

Δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο μας Δευτέρα & Πέμπτη 18.00΄-20.00΄ (210-6395643) ή στα τηλέφωνα του Προέδρου (210-3819409 & 6944-367834), του Αντιπροέδρου 210-6397746 ή του Εφόρου (6932-850037 & 210-6141880)

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής που υπάρχει κάθε χρόνο θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας

« ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ - 2ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής» – Προτεραιότητά μας ο φιλανθρωπικός και κοινωνικός χαρακτήρας του αγώνα

Την Κυριακή 30-3-2014 ο Σύνδεσμός μας με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, την Ομάδα Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών ORAMA και τον Πολιτιστικό - Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής, διοργανώνουν Αγώνα Δρόμου 14 χλμ. στο βουνό του Υμηττού και μαζί αγώνες για παιδιά Δημοτικού (1χλμ) και για παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου και ενήλικες (2,4 χλμ.). Η διοργάνωση, εκτός από την αθλητική της διάσταση και την ανάδειξη του Υμηττού, έχει φιλανθρωπικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Όποιος επιθυμεί (συμμετέχων ή θεατής) μπορεί να προσφέρει συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Μαγειρείου του Δήμου για την στήριξη των συμπολιτών μας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμμετοχές κλπ στα www.seanaa.gr, www.agiaparaskevi.gr, στην σελίδα μας στο facebook και στα αθλητικά sites running news, runner κ.ο.κ. Όσα μέλη μας επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά την ημέρα του αγώνα να ενημερώσουν μέχρι 27-3-2014.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας με ομόφωνη απόφασή του κατά τη συνεδρίαση της 27-1-2014, αποφάσισε την ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή για το 2014 όσων Εφέδρων Αξιωματικών είναι αποδεδειγμένα άνεργοι. Ταυτόχρονα με την εγγραφή τους οι συνάδελφοι θα αποκτούν κάρτα εισόδου στα στρατιωτικά πρατήρια, ταυτότητα Εφ.Αξκου από το ΥΠΕΘΑ και βεβαίωση για τις Λέσχες Αξιωματικών της επαρχίας. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι κάτοχοι κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ, την οποία θα πρέπει να επιδείξουν την ημέρα κατάθεσης της αίτησης εγγραφής.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

        Παρουσίαση του ιστορικού Αεροπορικού βιβλίου «ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ 33ης ΜΟΙΡΑΣ ΕΛΑΦΡΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ της Ελληνικής Βασιλικής Αεροπορίας και το Ελαφρύ βομβαρδιστικό «Fairey Battle», του Εφ. Αξκου Γ. Μέρμηγκα, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11-3-2014 στο Πολεμικό Μουσείο.

        Την ανέγερση μνημείου στο Μαρούσι αφιερωμένου στην μνήμη των Αμαρουσιωτών Ηρώων της περιόδου 1821-1827, αποφάσισε το Δ.Σ. του Συνδέσμου, μετά από πρωτοβουλία και πρόταση του τ. Πρόεδρου Μ. Μπασδέκη.

        Δωρεάν μαθήματα Α΄ βοηθειών θα πραγματοποιηθούν μέσα στον επόμενο δίμηνο. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μέσω νέας ανακοίνωσης.

        Μετά τα όσα απαράδεκτα είδαν το φως της δημοσιότητας από μη αναγνωρισμένους συλλόγους ή ομάδες που αυτοαποκαλούνται Κοινότητες Εφέδρων Αξκων, ο Σύνδεσμός μας εξέδωσε Δελτίο Τύπου διευκρινίζοντας ότι ουδεμία σχέση ή ανάμειξη έχουν οι νόμιμα συστημένοι ΣΕΑΝ και καταδίκασε απερίφραστα τέτοιου είδους ενέργειες που στόχο έχουν να πλήξουν του Εφεδρικό Κίνημα, τονίζοντας συγχρόνως ότι κανείς δεν δικαιούται να εμπλέκει το θεσμό του Εφέδρου Αξιωματικού για την εξυπηρέτηση κάθε είδους σκοπιμοτήτων.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ: ΣΤΡΑΤΟΥ στον Καρέα(τηλ.210-7675481), ΝΑΥΤΙΚΟΥ στην Ιερά Οδό 102 (τηλ.210-3466007)και ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ στη Λ. Βουλιαγμένης (πρώην Αμερ.Βάση τηλ.210-8933751).

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ: Στα μέλη μας και στα παιδιά τους που σπουδάζουν σε ΑΕΙ & ΤΕΙ στην επαρχία χορηγούνται βεβαιώσεις για σίτιση στις Στρατιωτικές Λέσχες.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: Δευτέρα και Πέμπτη, 18:00΄-20:00΄.

    

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα www.seanaa.gr και αποστείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα προσωπικά σας mail για ευκολότερη και γρηγορότερη επικοινωνία.

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.