Χρόνια πολλά στους μπαμπάδες για σήμερα

Κατηγορία Κουλτούρα
16 Ιουνίου 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Όπως μάνα είναι μόνο μία, έτσι και ο πατέρας είναι μόνο ένας και έχει

και αυτός τη δική του μέρα για τον τιμήσουμε! Η γιορτή του πατέρα είναι η ετήσια κινητή εορτή προς τιμήν του μπαμπά, των πατρικών δεσμών και της επιρροής των πατέρων στην κοινωνία. Γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου σε πολλές χώρες παγκοσμίως.

Ο πατέρας είναι ο πιο σημαντικός άντρας στη ζωή ενός παιδιού. Είναι ο πρώτος ήρωας ενός γιουκαι η πρώτη αγάπη μιας κόρης!

Όσο είσαι παιδί, με ένα του βλέμμα νιώθεις σιγουριά, ασφάλεια και δέος και πιστεύεις πως όλα μπορείς να τα καταφερεις με τον αγαπημένο σου «γίγαντα» στο πλάι σου!

Καθώς μεγαλώνεις, μαζί σου μεγαλώνει και η αδυναμία που του έχεις. Συνήθως είναι εκείνος που καλύπτει τις σκανδαλιές σου από τη μαμά, σε υποστηρίζει περισσότερο και ας γνωρίζει πως κατα βάθος έχεις άδικο, δε σου χαλάει κανένα χατίρι και λυγίζει σε κάθε σου βλέμμα.

Φοβάται για πολλά, όπως άλλωστε και την πρώτη φορά που σε κράτησε στην αγκαλιά του και φοβόταν μη σε «σπάσει». Ανησυχεί για το μέλλον σου, για τις παρέες σου για όλα, αλλά πάντα θα θεωρείται η ήρεμη δύναμη του σπιτιού και της ψυχής σου.

Η αγκαλιά του πατέρα, πάντα θα έχει μία διαφορετική αίσθηση για σένα. Είναι το απόλυτο στήριγμά σου και ο άγρυπνος προσωπικός φρουρός σου που μπορεί να τα διορθώσει όλα με μία του κίνηση!

 

Τι άλλο να ζητήσει ένα παιδι;

 

Ό,τι κι αν γίνει και όσο και να μεγαλώνουμε, θα είμαστε πάντα ευγνώμονες για όσα μας έχετε προσφέρει, εσείς οι μπαμπάδες!

Χρόνια σας πολλά λοιπόν και μία συμβουλή:

Να μείνετε πάντα παιδιά για να κάνουμε μαζί τρέλες, ζαβολιές και αταξίες!

 

Σας αγαπάμε πολύ!

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.