Παναγιώτης Αλεξόπουλος: Ανδριάντας του μεγάλου Αλεξάνδρου στο Δήμο μας!!!

Κατηγορία Κουλτούρα
07 Ιουνίου 2018
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού είναι μια Όμορφη Πολιτεία στους πρόποδες του Υμηττού

Γεμάτη Ανδριάντες , Μνημεία Ηρώων και Ιστορικές Αναμνήσεις .

Κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ Παπάγου Χολαργού Αθανάσιε Βαλυράκη .

Στην Σημερινή Σιδηρά Εποχή της Βρωμιάς και της Σαπίλας , της Φτώχειας , και της Εξαθλίωσης που η ψευτο κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χαρίζει έναντι 30 Αργυρίων την Μακεδονία μας σε Ξένα Συμφέροντα , είναι Ιστορική Ανάγκη να κρατήσουμε Αρχές και Αξίες και να τις παραδώσουμε στην Νέα Γενιά όπως Αρμόζει σε Έλληνες .

Κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ μόνο μέσα από τον Πολιτισμό , την Ιστορία και τις Παραδόσεις Μας θα Μείνουμε Όρθιοι στους σημερινούς Σκοτεινούς και Χαλεπούς Καιρούς .

Χρέος Ιερό για Όλους Μας είναι η Κατασκευή Επιβλητικού Ανδριάντα του Έλληνα Κοσμοκράτορα Αλέξανδρου στο Δημαρχείο της Όμορφης Πόλης Μας .

Είναι ένα έργο τιμής και Αξιοπρέπειας .

Είναι μια Ιερή Παρακαταθήκη στα Ιερά και Όσια του Γένους Μας που περιμένει χρόνια τώρα να Δικαιωθεί ..........

Η Ιστορία θα μας Κρίνει Όλους .

Εκατοντάδες Μεγαλουπόλεις σε όλο τον Κόσμο [ Αγία Πετρούπολη , Σαγκάη , Τόκυο , Σιάτλ , Μοντεβιδέο , Ινδίες , Τζακάρτα , Αλεξάνδρεια , Σαντιάγκο . Μελβούρνη , Βιένη και αμέτρητες άλλες] έχουν στο κέντρο των πόλεων τους την Δόξα και το Μεγαλείο του Ελληνικού Πολιτισμού .

Κύριε Πρόεδρε θα είναι Μεγάλη τιμή για το Δ.Σ , για την πόλη Μας , για Όλους Μας να πάρετε μια Θαρραλέα και Υπερήφανη απόφαση για την Ανέγερση Ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Δήμο Παπάγου Χολαργού .

Ο Αλέξανδρος έγινε ο Ήλιος που Φώτισε την ανθρωπότητα Ολάκερη , έγινε η αστείρευτη Πηγή Φωτός για τις νεώτερες γενιές .

Δυστυχώς ....... Σε αυτή την χώρα που Κάποτε Κατοικούσαν οι Θεοί σήμερα είναι όλα έρημα .

Περιδιαβάζοντας Γύρω μου την Ομορφιά και την Εξαθλίωση είδα μέσα στα μάτια ενός καταφρονημένου Λαού , εις τους άθλιους δρόμους της Ανατολής τους απογόνους του Μεγάλου Έλληνα Στρατηλάτη να έρχονται από Αιώνα σε Αιώνα και να Αντιστέκονται

.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΚΑΔΑΣ

Ά ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.