ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΧΕ ΗΓΕΤΕΣ ...

Κατηγορία Κουλτούρα
22 Νοεμβρίου 2017
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Διαβάστε παρακάτω το άρθρο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Στις πολιτείες των Αρχαίων Ελλήνων πρωτεύοντα ρόλο κατέχει ο Στρατηλάτης Βασιλιάς . Ο Λαός από την Εποχή του Ομήρου δεν παρουσιάζεται να δρα μόνος του αλλά πάνω από αυτόν βρίσκεται ο Άρχοντας που είναι υπεύθυνος για το Μεγαλείο της Πατρίδος και αφετέρου για την προστασία των αδυνάτων . 

Από την Εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και μέχρι τον Τελευταίο Άρχοντα των Ελλήνων Κωνσταντίνο Παλαιολόγο  , οι Έλληνες δίδαξαν έως τις Εσχατιές της Γης τα Γράμματα , τις Τέχνες και το Μεγαλείο της Ελληνικής Φυλής . 

Εκεί που ο Άνεμος σκόρπισε  τους Θρύλους μιας Παλιάς Ένδοξης Εποχής  Θνητών και Αθανάτων πέρα από  την Μεγάλη Γαλάζια Θάλασσα  και τους έκανε τραγούδι με κατορθώματα Ελλήνων Ηρώων μέχρι την Άκρη του Κόσμου  / Κοσμοκράτορα .

 Ένα τραγούδι Σύμβολο Ανδρείας και Αρετής στους Αιώνες που πέρασαν , προμετωπίδα στον Ναό των Ονείρων μας όπου μέχρι και σήμερα εκατομμύρια νέα παιδιά , αγόρια και κορίτσια  , σε όλο τον Κόσμο ψάχνουν μέχρι τον Έναστρο Ουρανό τα ίχνη των Αργοναυτών . 

Περιδιαβάζοντας γύρω μου την ομορφιά και την εξαθλίωση Είδα μέσα στα μάτια ενός καταφρονημένου Λαού εις τους άθλιους δρόμους της Ανατολής τους απογόνους του Μεγάλου Στρατηλάτη να έρχονται από Αιώνα σε Αιώνα και έφιπποι στο Φως του Ήλιου να αντιστέκονται . 

Σήμερα στην Γη των προγόνων μας , μίζεροι και απάτριδες πολιτικοί της ξενόφερτης αριστεράς λυμαίνονται την Πατρίδα μας και ξεφτιλίζουν την ανθρώπινη Ζωή και Αξιοπρέπεια με δυσβάσταχτους φόρους και ληστρικά χαράτσια δίνοντας Γη και Ύδωρ σε Ξένα Συμφέροντα . Ξεπουλούν κάθε σπιθαμή γης και παραδίδουν την Εθνική μας Ανεξαρτησία στους Σκοταδιστές της Αβύσσου . Χλευάζουν την Ιστορία , τον Πολιτισμό και την Ελληνορθόδοξη Πίστη μας και Παράδοση .

Και όπως το πλοίο που έχασε την πυξίδα του και χτυπιέται σύρεται στα βράχια από τους δυνατούς ανέμους , έτσι και οι Έλληνες της σημερινής εποχής πλανώνται στην φουρτουνιασμένη Θάλασσα έτσι στην τύχη . 

Μια ακατέργαστη κτηνωδία χτυπάει τον τόπο μας τα τελευταία χρόνια που λιγοστεύει τα περιθώρια κάποιας Ελπίδας . Το Μόνο που Μπορεί να Διακρίνει κανείς είναι  κάποιες Ανθρώπινες Νησίδες Ολόρθες Αντίκρυ στον Βοριά . Κάποιες Αναλαμπές Αντίστασης , κάποιες Αιχμάλωτες Σπίθες στη Μάχη του Φωτός .

                          ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ .

                            ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΚΑΔΑΣ .

                              ΜΙΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ .

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.