Σύλλογος Γονέων 4ου Νηπιαγωγείου Χολαργού-Απολογισμός.

Σεπ 24, 2011
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στο Χολαργό Αττικής, σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30, στο κατάστημα του 4ου Νηπιαγωγείου του Δήμου Χολαργού, συνήλθε μετά από νόμιμη πρόσκληση, η Γενική Συνέλευση του Σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Νηπιαγωγείου Χολαργού», με θέμα:                «Απολογισμός σχολικού έτους 2010-2011».     Απολογισμός             O απερχόμενος Πρόεδρος του συλλόγου Βαλυράκης Αθανάσιος, έκανε τον απολογισμό για την παρελθούσα σχολική χρονιά:   Για το διοικητικό απολογισμό, παρατίθενται τα ακόλουθα:   « Την παρελθούσα σχολική χρονιά , ο σύλλογός μας , πέραν της συμμετοχής του δια των εκπροσώπων του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νηπιαγωγείου και τη συνεργασία του με το προσωπικό του, προέβη σε:   Σίτιση παιδιών του ολοήμερου τμήματος από τραπεζοκόμο Καθαριότητα των χώρων του νηπιαγωγείου από καθαρίστρια Έκδοση αναμνηστικού ημερολογίου Διοργάνωση Χριστουγεννιάτικου bazaar Καταβολή διαφόρων ποσών για αγορά γραφικής ύλης και συσκευασιών Διοργάνωση Χριστουγεννιάτικης γιορτής Διοργάνωση αποκριάτικης γιορτής Προσφορά ασύρματου μικρόφωνου Κάλυψη οικονομικής συμμετοχής παιδιών σε διάφορες εκδηλώσεις Οικονομική συμμετοχή στην προμήθεια φωτοτυπικού μηχανήματος για την αγορά του, παραχωρώντας το υπόλοιπο του ταμείου στο τέλος της χρονιάς για το συγκεκριμένο σκοπό. Διοργάνωση καλοκαιρινής θεατρικής αποχαιρετιστήριας παράστασης».  Για τον ταμειακό απολογισμό, παρατίθεται συγκεντρωτικός πίνακας:   ΕΣΟΔΑ:                                          Υπόλοιπο από χρήση 2009-2010 185,00 € Ετήσιες συνδρομές 1.105,00 € Έσοδα από την πώληση ημερολογίων 625,00 € Bazaar 1.114,50 € Αποκριάτικο πάρτι 2,00 € ΣΥΝΟΛΟ 3.031,50 €   ΕΞΟΔΑ:   Διάφορα έξοδα σχολείου 483,95 € Αγορά Ημερολογίων 600,24 € Bazaar 296,70 € Αποκριάτικο πάρτι 504,61 € Χριστουγεννιάτικη γιορτή 204,92 € Θεατρική παράσταση 290,00 € Κάλυψη πληρωμής καθαρίστριας παιδικού 190,00 € Σύνολο 2.570,42 €     ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ ΤΑΜΕΙΟ:   461,08 €     Λόγω της οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας, αλλά και της αδυναμίας προμήθειας από το αντίστοιχο Υπουργείο ενός φωτοτυπικού μηχανήματος για τις ανάγκες των παιδιών μας στο Νηπιαγωγείο, θεωρήσαμε απαραίτητη τη διάθεση του παραπάνω ποσού, για την αγορά του. Με απόφασή μας, δεν πραγματοποιήθηκε καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή, αλλά η διοργάνωση μιας θεατρικής παράστασης από το θεατρικό τμήμα του ΙΕΚ Δομή, με 12 κοπέλες – ηθοποιούς και θέμα: «Φάρμα των ζώων». Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, με υγεία και αξιοπρέπεια !     Για το Δ.Σ.     Ο Πρόεδρος Θανάσης Βαλυράκης    
Κατηγορία Εκπαίδευση
Τελευταία τροποποίηση στις %AM, %25 %993 %2011 %01:%Σεπ

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.