Το πρόγραμμα μαθημάτων Σκακιστικής Ακαδημίας Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ

Σεπ 06, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Ο Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ξεκινά, από τις 7 Σεπτεμβρίου,

τη λειτουργία της Σκακιστικής του Ακαδημίας για τη νέα σχολική χρονιά.

                Χώρος Προπονήσεων: Αναστάσεως 90 Παπάγος (Κτήριο Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, Πρώην Δημαρχείο – Υπόγειο-1).

            Έναρξη Εγγραφών και ελαφράς προπόνησης: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, από 17.00 έως 21.30.

            Τμήματα που θα λειτουργήσουν, γενικά, όπως στον Πίνακα Τμημάτων παρακάτω, (σελ. 2-5).

            Τμήματα που θα λειτουργήσουν αμέσως από 7/9/19 και για τα οποία παρακαλούνται όσοι θα συμμετάσχουν να συμπληρώσουν τη συνημμένη Φόρμα Εγγραφής-Συμμετοχής Μαθητή και να την αποστείλουν στο e-mailpanioan@otenet.gr το δυνατόν συντομότερο ή να την παραδώσουν στον Όμιλο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων:

            -           Τα Τμήματα της Τετάρτης και του Σαββάτου απόγευμα, (Αρχαρίων, Ημιπροχωρημένων, Προχωρημένων, Ενηλίκων) όπως στον Πίνακα παρακάτω.

            Τμήματα που θα λειτουργήσουν από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι, το αργότερο, την 1η Οκτωβρίου: Όλα τα υπόλοιπα του σχετικού Πίνακα (σελ. 2-5), αρκεί να υπάρχουν ενδιαφερόμενοι. Προς τούτο θα πρέπει και σ’ αυτή την περίπτωση όσοι ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν τη συνημμένη Φόρμα Εγγραφής-Συμμετοχής Μαθητή και να την αποστείλουν στο e-mailpanioan@otenet.gr μέχρι 15 Σεπτεμβρίου ή να την παραδώσουν στον Όμιλο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

            Παρατηρήσεις:

            Μέχρι να οριστικοποιηθεί το Πρόγραμμα, δηλαδή μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου, τα μαθήματα θα είναι αφενός μεν αναγνωριστικά για να διαπιστωθεί το επίπεδο γνώσεων και εν γένει δυναμικότητας του κάθε παιδιού, αφετέρου δε μαθήματα προετοιμασίας και ομαλής εντάξεως των μαθητών στο τελικό Τμήμα τους.

            Τα μαθήματα αυτά θα περιλαμβάνουν: παρτίδες, αναλύσεις παρτίδων, ασκήσεις, προκαταρκτικά μαθήματα σε νέους αρχαρίους (μόνο για το Τμήμα των Αρχαρίων), περιλήψεις διαφόρων αντικειμένων για τους ημιπροχωρημένους και προχωρημένους, επιπλέον δε, σε κάποια απ’ αυτά, θα περιλαμβάνεται και δοκιμασία κατατάξεως (βλ. παρακάτω στην παράγραφο «Δικαίωμα και Προϋποθέσεις Φοιτήσεως σε κάθε Τμήμα»).

            Όσοι εξ αυτών που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Σεπτεμβρίου επιθυμούν, μπορούν - θα λέγαμε επιβάλλεται - να φέρουν παρτιδόφυλλα παρτίδων τους για ανάλυση.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

 

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΚΑΙ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ:

ΤΕΤΑΡΤΗ: Τμήμα «ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ» από 17.00 έως 17.30.

ΣΑΒΒΑΤΟ: Τμήμα «ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ» από 18.00 – 18.30.

Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ.

 

ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΑΞΕΩΣ:

ΤΕΤΑΡΤΗ: Τμήμα «ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» από 17.30 έως 18.30.

ΣΑΒΒΑΤΟ: Τμήμα «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ» από 18.30 – 19.30.

Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ.

 

ΗΜΙΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ – ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ:

ΤΕΤΑΡΤΗ: Τμήμα «ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ»: 18.30 – 20.00 με έμφαση στην ύλη των Ημιπροχωρημένων.

ΣΑΒΒΑΤΟ: Τμήμα «ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ»: 19.30 – 21.00 με έμφαση στην ύλη των Προχωρημένων.

Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ.

Σημείωση: Το Τμήμα αυτό μπορούν να το παρακολουθούν και ενήλικοι.

 

ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ: ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ "ΕΥΖΗΝ". Από 16.30 έως 18.00. Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ. Απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός μαθητών: 5.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ: ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ "ΝΙΜΤΣΟΒΙΤΣ". Από 18.00 έως 19.00Λεπτομέρειες θα καθοριστούν λίαν συντόμως. Βλ. επίσης σημείωση στο τέλος. Διδάσκει ο FIDE master ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΖΟΥΜΠΑΣ.

 

ΤΡΙΤΗ: ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ "Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ". Από 17.00 έως 19.00. Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ. Απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός μαθητών: 5.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ: ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ "ΣΩΚΡΑΤΗΣ". Από 20.00 έως 21.30. Διδάσκει ο FIDE master ΣΤΑΘΗΣ ΓΑΖΗΣ. Απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός μαθητών: 6.

 

ΠΕΜΠΤΗ: ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ "ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΤΣΙ". Από 20.00 έως 21.30. Διδάσκει ο Διεθνής Μαιτρ ΚΟΥΡΚΟΥΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ. Απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός μαθητών: 6.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ: ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ "ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ". Από 21.00 έως 22.30. Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ)

 

ΔΕΥΤΕΡΑ: ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ) "ΕΥΦΡΩΝ". Από 11.00 έως 12.00.

ΤΡΙΤΗ: ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ) "ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ". Από 11.00 έως 12.00.

ΤΕΤΑΡΤΗ: ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ) "ΑΡΗΣ". Από 11.00 έως 12.00. Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ.

Σημείωση: Οι ενήλικοι μπορούν να παρακολουθούν και τα Τμήματα Ημιπροχωρημένων-Προχωρημένων της Τετάρτης και του Σαββάτου.

 

ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ: ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ "ΚΑΪΣΣΑ". Από 17.00 έως 19.00. Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΕΣΧΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ: Από 20.30 έως 22.30.

ΤΡΙΤΗ: Από 19.30 έως 21.30.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Από 21.00 έως 22.30.

ΚΥΡΙΑΚΗ: Από 19.00 έως 21.00.

 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ (ΜΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ)

 

ΔΕΥΤΕΡΑ: ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ) "ΕΥΦΡΩΝ". Από 11.00 έως 12.00. Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ.

ΔΕΥΤΕΡΑ: ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ "ΕΥΖΗΝ". Από 16.30 έως 18.00. Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ. Απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός μαθητών: 5.

ΔΕΥΤΕΡΑ: ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ "ΝΙΜΤΣΟΒΙΤΣ" (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ:). Από 18.00 έως 19.00Λεπτομέρειες θα καθοριστούν λίαν συντόμως. Βλ. επίσης σημείωση στο τέλος. Διδάσκει ο FIDE master ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΖΟΥΜΠΑΣ.

ΔΕΥΤΕΡΑ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΕΣΧΗΣ. Από 20.30 έως 22.30.

 

ΤΡΙΤΗ: ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ) "ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ". Από 11.00 έως 12.00. Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ.

ΤΡΙΤΗ: ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ "Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ". Από 17.00 έως 19.00. Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ. Απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός μαθητών: 6.

ΤΡΙΤΗ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΕΣΧΗΣ. Από 19.30 έως 21.30.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ: ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ) "ΑΡΗΣ". Από 11.00 έως 12.00. Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ.

ΤΕΤΑΡΤΗ: ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΚΑΙ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΤμήμα «ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ» από 17.00 έως 17.30. Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ.

ΤΕΤΑΡΤΗΑΡΧΑΡΙΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΑΞΕΩΣ. Τμήμα «ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» από 17.30 έως 18.30. Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ.

ΤΕΤΑΡΤΗΗΜΙΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ – ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ. Τμήμα «ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ»: 18.30 – 20.00 με έμφαση στην ύλη των Ημιπροχωρημένων. Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ.  Σημείωση: Το Τμήμα αυτό μπορούν να το παρακολουθούν και ενήλικοι.

ΤΕΤΑΡΤΗ: ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ "ΣΩΚΡΑΤΗΣ". Από 20.00 έως 21.30. Διδάσκει ο FIDE master ΣΤΑΘΗΣ ΓΑΖΗΣ. Απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός μαθητών: 6.

 

ΠΕΜΠΤΗ: ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ "ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΤΣΙ". Από 20.00 έως 21.30. Διδάσκει ο Διεθνής Μαιτρ ΚΟΥΡΚΟΥΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ. Απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός μαθητών: 6.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΕΣΧΗΣ. Από 21.00 έως 22.30.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ: ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΚΑΙ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΤμήμα «ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ» από 18.00 – 18.30. Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ.

ΣΑΒΒΑΤΟΑΡΧΑΡΙΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΑΞΕΩΣ. Τμήμα «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ» από 18.30 – 19.30. Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ.

ΣΑΒΒΑΤΟΗΜΙΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ – ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ. Τμήμα «ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ»: 19.30 – 21.00 με έμφαση στην ύλη των Προχωρημένων. Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ. Σημείωση: Το Τμήμα αυτό μπορούν να το παρακολουθούν και ενήλικοι.

ΣΑΒΒΑΤΟ: ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ "ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ". Από 21.00 έως 22.30. Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ. Σημείωση: Το Τμήμα αυτό μπορούν να το παρακολουθούν και ενήλικοι.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ: ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ "ΚΑΪΣΣΑ". Από 17.00 έως 19.00. Διδάσκει ο Δάσκαλος Σκακιού ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ. Απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός μαθητριών: 8.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΕΣΧΗΣ. Από 19.00 έως 21.00.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΣΕΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ

 

Αρχαρίων:

            Δικαίωμα συμμετοχής έχει όποιος έχει εγγραφεί, έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για την έκδοση Δελτίου Αθλητή και Κάρτας Υγείας Αθλητή, έχει προπληρώσει τη συνδρομή του μήνα και ξεκινά τα μαθήματα σκακιού εφέτος ή, αν κατά την προηγούμενη χρονιά ήταν μαθητής του Τμήματος Αρχαρίων, αλλά επιθυμεί, με την προτροπή ή έγκριση του Ομίλου, να παρακολουθήσει και φέτος το ίδιο Τμήμα.

 

Ημιπροχωρημένων:

            Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε μαθητής που έχει παρακολουθήσει το περυσινό Τμήμα Αρχαρίων ή Ημιπροχωρημένων, έχει Δελτίο Αθλητού στον Όμιλο και Κάρτα Υγείας και, επίσης, κάθε μαθητής που έχει την έγκριση του Προέδρου του Ομίλου, ενδεχομένως κατόπιν σχετικής εξετάσεως για την αξιολόγηση του επιπέδου του, ενώ οπωσδήποτε, θα πρέπει να έχει εγγραφεί και να έχει προπληρώσει τη συνδρομή του μήνα.

 

Προχωρημένων-Ενηλίκων:

            Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε μαθητής που έχει παρακολουθήσει το περυσινό Τμήμα Ημιπροχωρημένων ή Προχωρημένων, έχει Δελτίο Αθλητού στον Όμιλο και Κάρτα Υγείας και, επίσης, κάθε μαθητής που έχει την έγκριση του Προέδρου του Ομίλου, ενδεχομένως κατόπιν σχετικής εξετάσεως για την αξιολόγηση του επιπέδου του, ενώ οπωσδήποτε, θα πρέπει να έχει εγγραφεί και να έχει προπληρώσει τη συνδρομή του μήνα.

 

Επιλέκτων:

            Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε μαθητής ο οποίος είχε παρακολουθήσει την προηγούμενη χρονιά τουλάχιστον ένα από τα τμήματα του Βασικού Κορμού Ημιπροχωρημένων ή Προχωρημένων ή Επιλέκτων, έχει περάσει επιτυχώς από τη δοκιμασία επιλογής η οποία ενδεχομένως να έχει καθοριστεί για το συγκεκριμένο τμήμα (και η οποία θα είναι διαφορετική για κάθε τμήμα), έχει Δελτίο Αθλητού στον Όμιλο και έχει εγγραφεί και έχει προπληρώσει τη συνδρομή του μήνα.

            Σχετικά με τη δοκιμασία επιλογής θα πρέπει να επισημανθεί ότι αυτή θεσμοθετείται με μοναδικό σκοπό να ανεβάσει το επίπεδο των μαθητών, να επιτύχει τη σημαντική γι’ αυτές τις περιπτώσεις ομοιογένεια του Τμήματος και, τέλος, να επισημάνει και να εγγυηθεί την αξιοπιστία και την ποιότητα των μαθημάτων του συγκεκριμένου τμήματος.

            Η δοκιμασία αυτή μπορεί να περιλαμβάνει είτε γραπτά «τεστ» είτε πρακτική εξέταση επί ή εκτός της σκακιέρας είτε συνδυασμό αυτών, με τρόπο ώστε ο υπεύθυνος εκπαιδευτής να αξιολογήσει σωστά τους μαθητές, προκειμένου να συνθέσει ένα τμήμα με μαθητές ανωτάτου μεν, του ιδίου δε, επιπέδου, και να αποφύγει τη σύνθεση Τμήματος πολλαπλών επιπέδων ή ταχυτήτων, δηλαδή Τμήματος κατ’ επίφαση Επιλέκτων.

            Η αξιολόγηση των μαθητών θα είναι συνεχής και θα ξεκινήσει από το πρώτο μάθημα, ενώ, σε περίπτωση γραπτής δοκιμασίας, η ημερομηνία διεξαγωγής αυτής θα ανακοινωθεί εγκαίρως από τον υπεύθυνο εκπαιδευτή, κατά τρόπον ώστε η τελική επιλογή να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

            Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατό να προκύψει Τμήμα απολύτως ομοιογενές, ο υπεύθυνος εκπαιδευτής είναι υποχρεωμένος, με βάση αφενός τη λογική της Αριστείας, αφετέρου, ως εξαίρεση όπου δεν είναι δυνατόν να γίνει αλλιώς, τις ανάγκες του οικογενειακού προγραμματισμού των μαθητών, να διαμορφώσει το σύστημα διδασκαλίας κατά τρόπον εποικοδομητικό για όλους και που οπωσδήποτε δε θα είναι τροχοπέδη για την απρόσκοπτη πρόοδο των μαθητών που επιδεικνύουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Κατηγορία Αθλητικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.