Μάθετε τα μυστικά της φωτογραφίας και του photoshop την Τρίτη από την Φωτογραφική Ομάδα Παπάγου Χολαργού

Μαρ 28, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Η Φωτογραφική Ομάδα Παπάγου Χολαργού ξεκινάει νέο τμήμα φωτογραφίας

τη Τρίτη 2 Απριλίου και ώρα 18:00-19:30.

Σας καλούν στη πρώτη ενημερωτική συνάντηση στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου Χολαργού (Ελευθερίου Βενιζέλου 1 Παπάγος).

Σκοπός της συνάντησης είναι οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίσουν από κοντά τους δασκάλους της Φωτογραφικής Ομάδας, να ενημερωθούν για τα σεμινάρια και να λυθούν τυχόν απορίες τους. Το πρόγραμμα των σεμιναρίων αναφέρεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας που θέλουν να μάθουν τη τέχνη της φωτογραφίας και να εξελίξουν το ταλέντο τους μέσα από ένα κύκλο μαθημάτων από επαγγελματίες φωτογράφους.

Παράλληλα θα υπάρξει ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται για τα σεμινάρια Photoshop και Premiere Pro.

Επίσης τη Κυριακή 7 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το Workshop φωτογράφισης Μοντέρνου Χορού. Η Φωτογραφική Ομάδα Παπάγου Χολαργού συνεχίζει τα φωτογραφικά workshops αυτή τη φορά με τη φωτογράφιση μοντέρνου χορού σε συνεργασία δύο επαγγελματιών χορευτριών. Η φωτογράφιση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου Χολαργού (Ελευθερίου Βενιζέλου 1 Παπάγος).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφίσουν κάτω από συνθήκες φυσικού φωτισμού αλλά και με επαγγελματικό φωτισμό. Οι δάσκαλοι της ομάδας θα είναι καθόλη τη διάρκεια μαζί σας για να σας καθοδηγήσουν στο τρόπο φωτογράφισης και να συζητήσουν μαζί σας τις φωτογραφίες σας.

Για πληροφορίες και εγγραφές στα σεμινάρια και το workshop επικοινωνήστε μαζί μας με τους εξής τρόπους:

Τηλέφωνο: 2107708123 - 6942204802 - 6972931198

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook: Φωτογραφική Ομάδα Παπάγου Χολαργού

Κατηγορία Πολιτιστικά

Σχόλια αναγνωστών


Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.