Κυρίες και κύριοι αυτή είναι η Αύρα και είναι καλά...τώρα πια!

Μαρ 17, 2017
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή, την εγκατέλειψαν στους δύο μήνες

της ζωής της  σε ένα εργοτάξιο έξω από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, μπροστά σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Βρήκε όμως συντροφιά και ασφάλεια σε τρια ενήλικα θηλυκά σκυλιά που ζούσαν και αυτά στην περιοχή και έτσι ήταν λίγο τυχερή.

 

Καθημερινά περνούσαμε διάφοροι άνθρωποι και τους παρέχαμε τροφή και νερό, αυτό όμως ενόχλησε κάποιους ΄΄ανθρώπους΄΄ της ευρύτερης περιοχής και έτσι αντιμετωπίσαμε το γνωστό σενάριο της φόλας!!

Και τα τρία ενήλικα νεκρά και η μικρή Αύρα να στέκεται δίπλα στο πτώμα της καινούργιας ΄΄μητέρα΄΄ της. 

Μας ράγισε η καρδιά και μονόδρομος, να απομακρύνουμε το κουτάβι αυτό άμεσα από εκεί μιας και ήταν θέμα χρόνου να το βρούμε και αυτό νεκρό από φόλα ή αμάξι.

Η Αύρα λοιπόν είναι μια ημίαιμη τσοπανοσκυλίτσα που θα φτάσει περίπου 30 κιλά (+/- 5 κιλά), είναι τριών μηνών, εμβολιάστηκε αποπαρασιτώθηκε και τώρα είναι έτοιμη να βρει ένα σπίτι που θα την εκτιμήσει για αυτό που είναι , αφού τα μεγαλόσωμα σκυλιά στην Ελλάδα δύσκολα υιοθετούνται. 

Αν δεν θέλετε να την υιοθετήσετε μπορείτε να βοηθήσετε με την φιλοξενία της μέχρι να υιοθετηθεί, εξίσου σημαντική βοήθεια για την Αύρα.

Είναι πολυ καλός χαρακτήρας και μιας και είναι μικρή μπορεί να εκπαιδευτεί εύκολα και να γίνει ένας ιδανικός σκύλος. Έχει εξαιρετική συμπεριφορά με άλλα σκυλιά και δεν δείχνει να έχει πρόβλημα με τις γάτες.

Αν θέλετε να δώσετε μια ευκαιρία σε αυτό το πλάσμα επικοινωνήστε με το e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με το τηλέφωνο 6932443836 (Αναστασία).

Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και με την υποχρέωση να στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία.

chip: 941000017895915 

 

Ladies and gentelemen meet Avra!!

Avra's story is rather sad. Someone left her in a costruction site near a busy road, in a town in Messinia Greece called Gargalianoi.

At first she was a bit lucky because she found there three adult female dogs and they became her new family. One of them actually became her ''mother'' . But her luck run out again! We found one day her ''mother'' poisoned, wηich is  a common practice from a lot of people in Greece unfortunatelly! Avra was laying next to her dead ''mother'' for hours before we find her. The other two dogs was never found.

 Apparently we had no choise but to take her to our home and find  the best family for her.

Now Avra has been vaxinated, cleaned up and is looking for a home. She is a three months old, mixed shepherd and she will grow up to 30 kilos more or less.

She has the best behaviour with other dogs and she isn't bothered of the cats around her.

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.