Κοιμητήριο Ζώων στο Κορωπί-Κρατήστε τη μνήμη του κατοικίδιου σας ζωντανή…

Αυγ 02, 2017
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Το κοιμητήριο ζώων – Pet Cemetry, CatsnDogs είναι πλέον παράδοση

στην φροντίδα των κατοικίδιων. Πρόκειται για ένα κοιμητήριο ζώων που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη για το τελευταίο αντίο των αγαπημένων μας κατοικίδιων.

 Τα κατοικίδια ζώα μας προσφέρουν την συντροφιά, την αποδοχή, την συναισθηματική υποστήριξη και άνευ όρων αγάπη κατά τη διάρκεια του χρόνου που μοιράζονται μαζί μας. Σε αντάλλαγμα, τα αγαπάμε και τα εντάσσουμε στα μέλη της οικογένειας μας. Έτσι, όταν αυτή η ειδική σχέση φτάνει στο τέλος, είναι φυσικό να υπάρχει θλίψη.

Κατανοώντας τη βαθιά αίσθηση της απώλειας που νιώθει κανείς όταν το κατοικίδιο ζώο του φύγει απο τη ζωή, στόχος μας είναι να κάνουμε την διαδικασία αυτή της ταφής όσο πιο ανώδυνη γίνεται, προσφέροντας στο κατοικίδιο σας την ίδια αξιοπρέπεια και τη φροντίδα με αυτή που είχε κοντά σας.

Tο κοιμητήριο μικρών ζώων – Pet Cemetery, Catsndogs βρίσκεται σ’ ένα ιδιόκτητο χώρο περίπου τεσσάρων στρεμμάτων στο Κορωπί και είναι πρότυπη μονάδα ταφής ζώων με άδεια λειτουργίας (υπ΄αριθμ. 4569/2009) όπως προβλέπεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρόκειται για ένα κοιμητήριο ζώων που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη για το τελευταίο αντίο των αγαπημένων μας κατοικίδιων. Πλέον είναι η τελευταία κατοικία για εκατοντάδες σκυλάκια και γατάκια, ακόμα και κουνελάκια. Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπορεί να διακρύνει κανείς  πολλά ονόματα ζώων να αναγράφονται επάνω σε αναμνηστικά μαρμαράκια, φωτογραφίες, όπως και ποιηματάκια απο τους ιδιοκτήτες τους, που θέλουνε να τα επισκέπτονται για να εκφράσουν την απώλεια τους και να τιμήσουνε τη μνήμη τους.

Οι διαθέσιμες επιλογές ταφής του κοιμητηρίου μικρών ζώων

Ατομική ταφή

Στην επιλογή αυτή το κατοικίδιο σας ενταφιάζεται σε ξύλινο φερετράκι και στο σημείο ταφής τοποθετείται πλάκα που αναγράφονται τo όνομα και ο κωδικός ταφής του, καθότι πολλά ζωάκια έχουν το ίδιο όνομα. Κατά την μεταφορά στο κοιμητήριο ζώων το ζωάκι μεταφέρεται με ειδικό όχημα. Το κόστος ταφής του ζώου κυμαίνεται ανάλογα με το μέγεθος του και ο χρόνος ενοικίασης του χώρου είναι στα 2 χρόνια με δυνατότητα παράτασης της παραμονής του, εκταφής και σύντομα και αποτέφρωσης των οστών. Φυσικά οι ιδιοκτήτες είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν το ζωάκι τους, για να τιμήσουν τη μνήμη του σε έναν όμορφο, ήσυχο και φιλόξενο χώρο με πολλά φυτά. Οι ώρες επισκεπτηρίου του νεκροταφείου ζώων είναι 11:00 – 13:00 το πρωί, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, εκτός από επίσημες αργίες.

Κοινόχρηστη ταφή

Αυτή η επιλογή διατηρεί ένα υψηλό επίπεδο αξιοπρέπειας με χαμηλότερο κόστος.
Όπως και στην ατομική ταφή, έτσι και στην κοινόχρηστη το κόστος ταφής του ζώου κυμαίνεται ανάλογα με το μέγεθος του. Οι ιδιοκτήτες είναι ευπρόσδεκτοι να είναι παρόντες κατά την ταφή του κατοικίδιου.

Σήμερα αποτελεί το τελευταίο σπίτι για πολλά ζωάκια, από σκύλους, γάτες, μέχρι κουνελάκια και χάμστερ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γατάκια για σπίτι Sos!!! Κινδυνεύει! »

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.