Συμβαίνει τώρα- Σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής για τον κορονοϊό

Φεβ 29, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού πραγματοποιήθηκε

σήμερα Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου, στην οποία συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι, Άννα Μαρια Τσικρικώνη, Δημήτρης Οικονόμου, Χρήστος Πετράκης, Βασίλης Σιαμάνης, οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων, Θανάσης Αυγουρόπουλος και Χρύσα Παρίση, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λίλα Σουρανή και η Πρόεδρος της Κοινότητας Χολαργού, Κατερίνα Γκούμα.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε το θέμα της σωστής και έγκαιρης ενημέρωσης των πολιτών για τον κορονοϊό, προκειμένου να αποφευχθεί ο πανικός και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, καθώς και επισημάνθηκε πως ο Δήμος μας είναι σε συνεχή επικοινωνία με εξειδικευμένους γιατρούς και φορείς (Υπουργείο Υγείας, Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας).

Κοινή πεποίθηση όλων στην σύσκεψη ήταν ότι πρέπει να επικρατήσει η ψυχραιμία, να παραμείνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου σε επαγρύπνηση, με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, ενώ αποφασίστηκε μέσα στις επόμενες ημέρες ο δήμος, να προχωρήσει σε συγκεκριμένες δράσεις για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τον ιό και συγκεκριμένα:

· Έκδοση εντύπων οδηγιών πρόληψης και ενημέρωσης για τους πολίτες και τους εργαζόμενους.

· Ανάρτηση οδηγιών πρόληψης και ενημέρωσης σε όλα τα δημοτικά κτίρια, στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στις κοινωνικές δομές του Δήμου, όπου συγχρωτίζεται σημαντικός αριθμός ατόμων.

· Αποστολή οδηγιών πρόληψης και ενημέρωσης σε σχολεία, συλλόγους και φορείς του Δήμου, καθώς και σε πολίτες μέσω newsletter.

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών


Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.