Δύο νέα προγράμματα ξεκινούν από την ΧΕΝ Παπάγου

Σεπ 30, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού σε συνεργασία με τη ΧΕΝ Παπάγου 

πρόκειται να υλοποιήσουν δύο νέα προγράμματα κατά την περίοδο 2019-2020.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για:

  • Το Παιδικό Δημιουργικό Εργαστήρι «Παίζω και Εκφράζομαι», το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-11 ετών. Το πρόγραμμα υλοποιείται από την παιγνιοθεραπεύτρια Λένα Πεπονή και εθελόντριες της ΧΕΝ. Αφορά μηνιαίες συναντήσεις δύο διδακτικών ωρών (90 λεπτά) και περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιών με τεχνικές (παντομίμα, ζωγραφική, αναπαραστάσεις ρόλων, κολάζ, χορό κ.ά.). Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της ελεύθερης έκφρασης και της δημιουργικότητας των παιδιών, η καλλιέργεια συνεργασιών μέσα στην ομάδα, η ενίσχυση της φαντασίας και της αντίληψης. Οι ημερομηνίες και ώρες κατά τις οποίες θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα είναι οι εξής:

18/10, 22/11, 13/12, 30/01, 28/02, 06/03, 03/04, 08/05 ημέρα Παρασκευή και ώρες: 15:30-17:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.

  • Μαθήματα Υφαντικής για παιδιά και μητέρες «Πιάσε το Νήμα απ’ την αρχή», το οποίο υλοποιείται από την επιμορφώτρια του τέως ΕΟΜΜΕΧ, Μαρία Σγουρού. Αφορά εβδομαδιαίες δίωρες συναντήσεις μαθημάτων υφαντικής σε παραδοσιακό, αυθεντικό αργαλειό και θα υλοποιείται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού κατά τις εξής ημερομηνίες:

Σάββατο, 19/10, 10:00-12:00 και για 12 συναντήσεις.

Προτεραιότητα θα δοθεί στους μαθητές που παρακολούθησαν κατά την περίοδο 2018-2019.

Σε περίπτωση υπεραριθμίας, θα υπάρξει διαδικασία επιλογής από την Επιτροπή «Κοντά στο Δημότη».

Επισυνάπτεται η αίτηση για συμμετοχή στα προγράμματα.

Πληροφορίες και Κατάθεση Αιτήσεων:

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Δ/νση: Λ. Περικλέους 55, ισόγειο
Τηλέφωνο:  2132002874, 873
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών


Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.