Η Αργυρώ Ζέρβα υποψήφια πρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής Ν.Δ

Μαϊ 12, 2018
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
Εκ νέου υποψήφια για τη θέση της πρόεδρου της Β3 Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας

θα είναι η κυρία Αργυρώ Ζέρβα.

Ακολουθεί το βιογραφικό της.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και από την πλευρά του πατέρα μου κατάγομαι από την ιστορική οικογένεια του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα. Σήμερα ζω στη Φιλοθέη με το σύζυγό μου Εδουάρδο Μπορονκάυ, Πολιτικό Μηχανικό και τα δύο παιδιά μας, τον Αλέξανδρο (16 ετών) και τη Χριστίνα (14 ετών).

Είμαι απόφοιτη του Αρσακείου – Τοσιτσείου Εκάλης. Σπούδασα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός.

Ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια δραστηριοποιήθηκα πολιτικά με τη ΝΔ στην ΟΝΝΕΔ και στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και διετέλεσα υπεύθυνη σχολής την περίοδο 1990-1992.

Η καριέρα μου περιλαμβάνει εμπειρία στο χώρο των κατασκευών σε μεγάλα έργα υποδομής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σημαντικοί επαγγελματικοί μου σταθμοί η Κατασκευαστική Εταιρία Κ.Ι. Σαραντόπουλος Α.Ε. με έργα όπως η Αττική Οδός, η Σήραγγα Καλλιδρόμου, το Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο κ.ά., καθώς και η εταιρία J&P με την κατασκευή του τεχνητού νησιού The Pearl στο Κατάρ.

Από το 2007 μέχρι και σήμερα είμαι στέλεχος στη Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ ΑΕ) και ασχολούμαι με τη διαχείριση και παρακολούθηση συγχρηματοδοτούμενων έργων από την ΕΕ και ειδικότερα μεγάλων οδικών έργων, όπως ο αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας (Ε65).

Το 2013 εκλέχθηκα πρώτη φορά Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στη ΜΟΔ Α.Ε. Επανεξελέγη το 2015 και το 2017.

Από το 2015 έως το 2017 ήμουν μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 2ου Πρότυπου – Πειραματικού Γυμνασίου Αθηνών.

Το 2016 εκλέχθηκα πρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Από τη θέση αυτή συνεισέφερα σε όλες τις πρωτοβουλίες και δράσεις της ΝΔ για την ανασύνταξη του κόμματος στην προσπάθεια του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, ενεργοποιώντας τα στελέχη μας και διευρύνοντας τη βάση μας με νέα μέλη και συγχρόνως προβάλλοντας δυναμικά τις θέσεις της ΝΔ.

Στις 13 Μαΐου, στις εσωκομματικές εκλογές που θα διεξαχθούν, αποφάσισα να θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για πρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής, προκειμένου να υπηρετήσω το δύσκολο έργο της προετοιμασίας των τριών εκλογικών αναμετρήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο προσεχές χρονικό διάστημα (Βουλευτικές, Ευρωεκλογές και Δημοτικές - Περιφερειακές).

Παραμένοντας πιστή στις αξίες που πρεσβεύει η παράταξή μας, σας καλώ να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια που όλοι μαζί ξεκινήσαμε.

Αργυρώ Ζέρβα

Υπ. Πρόεδρος Β3 Νομαρχιακής

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.